banner image
Press Release

Nauji ,,Grant Thornton Baltic UAB“ biurai Vilniuje ir Kaune

Nuo š.m. vasario 10 d. Grant Thornton Baltic UAB Kauno filialas persikelia į naujas patalpas verslo centre ,,River Hall“ adresu Jonavos g. 60C, o buveinė Vilniuje nuo balandžio 1 d. įsikurs ,,Green Hall 1“, Upės g. 21.

Į centrinėje Kauno miesto dalyje esantį naujų standartų modernų A klasės verslo centrą ,,River hall” persikels 20 audito, apskaitos ir konsultacijų kompanijos darbuotojų, o sostinės ,,Green Hall 1“ pasipildys 55 specialistais. Į darbuotojų darbo aplinkos ir sąlygų gerinimą abiejuose miestuose bendrovė investavo daugiau nei 300 tūkst. eurų.

„Įmonė sparčiai auga, todėl ieškojome kokybiškų bei erdvių biurų. Pasiekiamumas irgi buvo svarbus faktorius renkantis biurus. Tiek Kauno ,,River Hall“, tiek Vilniaus ,,Green Hall 1“ verslo centrų lokacijos strategiškai patogios tiek darbuotojams, tiek klientams. Taip pat kėlėme aukštus kokybinius reikalavimus“, - atskleidžia „Grant Thornton Baltic“ partnerė Alma Ziziliauskienė.

„Green Hall 1“ ir ,,River Hall“ įrengtos inovatyvios technologijos užtikrina komfortą čia įsikūrusiuose biuruose. Verslo centruose sumontuota aukščiausio lygio šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo sistema su šalčio sijomis bei oro drėkinimo funkcija.

„Ypatingai didelis dėmesys buvo sutelktas į biurų planavimo galimybes, nes mums buvo svarbu suprojektuoti darbo erdvę pagal mūsų pačių poreikius, kurie užtikrina darbuotojų komfortą“, - sako „Grant Thornton Baltic“ partnerė Alma Ziziliauskienė.

Primename, kad be pagrindinės būstinės Vilniuje ir biuro Kaune, ,,Grant Thornton Baltic UAB“ taip pat turi filialą Klaipėdos verslo centre „Neapolis“ adresu Taikos pr. 52C/Agluonos g. 1-1403.

 

Nuo š.m. vasario 10 d. Kauno biuro adresas:

Grant Thornton Baltic UAB, Kauno filialas

Jonavos g. 60C (Verslo centras „River Hall“, 5 aukštas)

LT-44192 Kaunas

Telefonas: +370 37 422500

El. paštas: kaunas@lt.gt.com

 

Nuo š.m. balandžio 1 d. Vilniaus biuro adresas:

Grant Thornton Baltic UAB

Upės g. 21 (Verslo centras „Green Hall 1“, 6 aukštas)

LT-08128 Vilnius

Lietuva

Telefonas: +370 5 212 7856

El. paštas: info@lt.gt.com

Copy text of article